ISUZU TRUCKS

A Isuzu Girona podràs conèixer de primera mà tots els camions Isuzu que hi ha actualment al mercat i descobrir la nostra zona de venda de camions Isuzu. Els nostres Isuzu trucks es caracteritzen per la seguretat, potència i comfort que defineix totes les gammes de vehicles de la marca. Independentment de les seves dimensions, els camions Isuzu garanteixen la llibertat de moviments i la fermesa sobre qualsevol tipus de terreny. Descobreix els nous Isuzu Trucks 2020 i fes-te amb el vehicle que més s’adapti a les teves necessitats o les de la teva empresa. 

Els nostres Isuzu Trucks són vehicles pensats per a una conducció agradable i segura, de manera que el desenvolupament dels camions Isuzu està dut a terme tenint em compte qualsevol tipus de terreny i de conductor. Volem que et sentis còmode conduint els camions Isuzu i per aquest motiu, les nostres cabines estan concebudes pensant en l’adaptabilitat a cada conductor i els llargs viatges tant de dia com de nit. Coneix les característiques dels Isuzu Trucks en venda a les nostres instal·lacions visitant-nos o contactant amb els nostres especialistes.

M21

A partir de 26.100 € sense IVA

Seguretat i eficiència a la màxima llibertat de moviment

Compacte, manejable i fiable: el nou Isuzu M21 és el mitjà ideal per a moure’s àgilment pel centre de nuclis urbans i en zones de difícil maniobrabilitat. Facilitat d’accés, versatilitat, confort i extrema maniobrabilitat són les característiques principals que fan del nou Isuzu M21, el company ideal per a cadascuna de les vostres necessitats de treball.

Un vehicle que no té por de treballar intensament: el M21 munta un motor de 1898 cm ≥ i 120 CV de potència, 4 cilindres amb 16 vàlvules, common-rail i injecció directa amb intercooler i turbo de geometria variable, d’altes prestacions i respectuós amb el medi ambient, gràcies al filtre DPD per a la neteja de les partícules dels gasos de fuita, al catalitzador LNT i SCR, que redueix les emissions d’òxid de nitrogen.

La renovada estructura del xassís i la cabina ha estat desenvolupada per a facilitar al màxim l’accés a aquesta, amb espai suficient per a prevenir cops en els genolls en les constants i ràpides pujades i baixades, facilitat a més per la gran obertura de les portes en 90º i el baix graó d’accés.

L’M21, gràcies al sistema d’Ajuda a la Frenada i al Control Electrònic d’Estabilitat, us ajudarà a mantenir sempre el control, fins i tot en les condicions de circulació més difícil.

Aparença senzilla, caràcter multifuncional

Amb una aparença senzilla, l’ M21 no renúncia de cap manera a les petites però importants comoditats per als seus passatgers: el seient amb suspensió i el volant regulable en altura i inclinació garanteixen una conducció pràctica i confortable.

Els seients són ergonòmics i revestits de nous materials que garanteixen una major resistència a la brutícia.

Robust, incansable i súper versàtil: el company que millor s’adapta a la teva activitat, qualsevol que sigui.

Robust, incansable i súper versàtil: el company que millor s’adapta a la teva activitat, qualsevol que sigui.

L’M21 s’adapta perfectament a diversos tipus de carrosseries: de la distribució en tales i mitjanes distàncies, al transport frigorífic transport isoterm, o a solucions específiques com a plataformes aèries previstes sobre les distàncies entre eixos 2750 mm i 3350 mm.

Per aquest particular tipus de carrosseries l’M21 ve modificat amb el filtre d’aire retardat i els llocs de passatgers reduïts, per a aconseguir una menor tara del vehicle incrementant la capacitat d’elevació.

Motor Euro 6d-temp

- Potència màxima: 88 kW (120CV) @ 3.000 - 3.200
- Par motor màxim: 320 Nm @1.600 - 2.000 rpm
- Cilindrada: 1,898 cm3
- Dipòsit combustible: 67 - 85 L (depenent distància entre eixos)

Suspensió

- Davantera: independent amb ballesta transversal
- Posterior: Ballesta semi-elíptica

Pneumàtics

- 205/70 R15 C rodes senzilles posteriors (models Single, Single Heavy i Active)
- 205/70 R15C rodes bessones posteriors (models Ground i Heavy)
- Roda de recanvi

Frens

Sistema hidràulic, servofrenens amb depressió Normativa CEE amb ABS, circuits independents amb eixos. Fre d'estacionament manual en l'arbre de transmissió.

Seguretat

- ABS amb BAS (Sistema de frenada d'emergència assistida)
- ESC (Control electrònic d'estabilitat) amb ASR

Pesos (Kg)

- Pes màxim: 3.500
- Pes màx. remolcable sense fre/ Pes màx. remolcable: 750 / 3.500

Cabina

  • Single
  • Single Heavy
  • Ground
  • Heavy
  • Active
SingleSingle HeavyGroundHeavyActive
Preu (sense IVA)Des de 26.100 €Des de 27.000 €Des de 25.450 €Des de 27.000 €Des de 27.000 €
Places33333
Display MID
Alçavidres elèctric
Avisador acústic marxa enrera
SRS airbag conductor11112
Autoràdio DAB+ amb USB
Tancament centralitzat amb comandament a distància
Posició regulable del volant (inclinació i altura)
Control manual altura fars
Seient amb suspensió
Antiboires davanteres i posteriors
Llums diürnes
GuanteraCond. / Pas.Cond. / Pas.Cond. / Pas.
Para-solCond. / Pas.Cond. / Pas.Cond.Cond.Cond. / Pas.

Configura-ho al teu gust