ISUZU D-MAX

Si estàs buscant un vehicle pick up Isuzu, l’ideal és el nostre Isuzu D-Max, un vehicle tot terreny amb una gran capacitat tant pel que fa a la cabina com pel que fa al remolc en tots els seus models. Els nostres Isuzu D-Max són vehicles pensats per la seguretat i el confort dels conductors. Isuzu D-max és la definició dels millors pick ups per les seves característiques a nivell de qualitat, de rendiment i de comoditat. El nou Isuzu D-Max neix com un vehicle configurat amb l’ADN dels nostres potents camions, i això ens aporta la seguretat de poder complir amb totes les necessitats dels nostres conductors. 

El pick up Isuzu D-Max t’ofereix la comoditat d’un automòbil gràcies al seu equipament, però també t’aportarà confiança en la conducció pel seu motor d’altes prestacions. El desenvolupament i la fabricació dels nostres vehicles Isuzu D-Max estan pensats per aconseguir la major eficiència i durabilitat en qualsevol de les tasques que vulguis realitzar amb el vehicle. Els nostres Isuzu D-Max tenen un disseny basat en tres conceptes clau imprescindibles per a la marca: la força, l’agressivitat i la solidesa. Descobreix les carrosseries dels nostres pick up Isuzu

El nostre Isuzu D-Max Single és el nostre pick up D-Max de dues places, i es presenta com un vehicle amb una increïble potència i unes prestacions immillorables tant pel que fa a carrosseria com a motor. Es tracta d’un vehicle funcional pensat per a professionals, amb una gran capacitat d’arrossegament i una zona de càrrega molt espaiosa

L’Isuzu D-Max Space és un vehicle pick up de 4 places, una eina de treball imprescindible amb molt espai de càrrega. Es tracta d’un vehicle que suporta perfectament les exigències del treball i que és, a més, un poderós mitjà de transport: amb una alta maniobrabilitat i segur fins i tot en les condicions més extremes pel que fa al terreny.

Si estàs buscant un vehicle Pick Up Isuzu que t’aporti espai suficient pels teus treballs i els teus treballadors, el nou Isuzu D-max Crew és el vehicle que necessites: incansable i pensat pel treball. Reuneix totes les característiques de perfecció i seguretat que busques. Trobaràs venda d’Isuzu D-Max a les nostres instal·lacions.

TRUCKS

A MIDA