Nou Isuzu NQR95

ISUZU ha presentat el nou camió NQR95 de 9,5 tones.

Amb aquest llançament, la marca japonesa ofereix al mercat una de les gammes més completes de vehicles industrials lleugers.

Tot i que actualment Isuzu comercialitza a Espanya camions d’11, 12 i 14 tones sota la denominada SËrie F, la gran novetat de l’NQR és que aconsegueix oferir 9.500 kg de MMA, però sobre la base de la seva gamma de camions de la Sèrie N, amb una cabina més compacta i de menor volada que la Sèrie F.

Actualment, Isuzu comercialitza a Espanya camions d’11, 12 i 14 tones sota la denominada Sèrie F, la gran novetat de l’NQR és que aconsegueix oferir 9.500 kg de MMA, però sobre la base de la seva gamma de camions de la Sèrie N, amb una cabina més compacta i de menor volada que la Sèrie F.

Un altre dels punts forts d’aquest nou model és que comptarà amb el reconegut motor Isuzu 4HK1 de 5.200 cc i els seus 175 CV associat a una transmissió manual de 6 velocitats o automàtica NEES II , també de 6 velocitats. La presentació va tenir lloc a la fira de Sevilla FIRECA , i també podrà veure a la VIII Fira Internacional d’Auxili en Carretera, del 4 al 6 d’octubre a Santa Susanna (Barcelona).
De moment el vehicle està disponible amb tres batalles: 3.365, 3.815 i 4.475 mm tot i que no es descarten més opcions futures.

Isuzu ofereix cabines versàtils. El fabricant japonès de camions i vehicles comercials ISUZU presumeix de poder oferir una gran varietat de cabines, versàtils i adaptables, de manera que cada client pot adaptar-la a les seves necessitats específiques. A la Sèrie N d’Isuzu, parteixen de dues bases que ara revisarem: La cabina Easy i la cabina Confort poden escollir-se tant en la seva aversiu senzilla, com a doble. Les primeres estan pensades per a 3 ocupants, respectivament, i la Easy Doble, o la Confort Doble, alberguen fins a 6 i 7 ocupants respectivament. La Cabina Easy ha estat concebuda i dissenyada per a usuaris que necessiten una cabina àmplia i màxima maniobrabilitat, ideal per a carrers i espais reduïts. Aquesta cabina s’ofereix en els models fins a 5 Tns. de MMA. La Cabina Confort és més ampla i compta amb alguns elements addicionals com els miralls retrovisors elèctrics i calefactats, a més d’un segon coixí de seguretat per a l’acompanyant.

I si cal una solució major, per als que necessiten un camió per a més de 3 persones, ISUZU ofereix la Cabina Doble tant per a 6 persones, model Easy Cab, com per a 7 persones, el model Confort Cab. Totes elles han estat dissenyades per potenciar la comoditat, amb múltiples detalls que alegraran la vida al conductor, així com un estratègic esglaó per pujar i baixar de la cabina amb facilitat. La cabina Easy compta amb diferents nivells d’acabats interiors per a les seves versions muntades sobre el nou Isuzu M21. D’altra banda les cabines es poden equipar amb aire condicionat, ràdios Bluetooth o amb pantalla tàctil amb càmera posterior.